Bilinçaltına Seslenin!

Hipnotizma'yı daha önce duymuş muydunuz? Hipnotizma çevreye karşı farkındalığın azaldığı ve dikkatin belirli bir noktada yoğunlaştırıldığı bir bilinç değişikliği durumu olarak tanımlanabilir. Tüm beyin fonksiyonlarının çalıştığı, bilincin açık olduğu bir konumda, kesinlikle uyku hali olmadan, kişinin kendi isteği ve katılımıyla elde edilen bir konsantrasyon, bir trans halidir. Her insan kendi transında yaşar. Gün içerisinde zaman zaman dalıp gittiğiniz olur.  Aslında o an bir transa girmektesinizdir. Düşünceleriniz bir konuya odaklanır ve  her türlü telkine açık hale gelirsiniz.

Günümüzde insanların dikkatini belli bir konuya odaklamak çok güçleşmiştir. Yoğun bir bilgi bombardımanı altında yaşayan insanlara kendimizi ve işimizi anlatabilmek, istediğimiz mesajları verebilmek için hipnotizmanın sırlarını kullanabiliriz. Bu sırlar bize olağanüstü bir avantaj sunar. Hipnotik sözcükler, insanların size dikkat kesilmesini ve sözlerinizi can kulağıyla dinlemesini sağlar.

Sanılanın aksine hipnotizma altındaki kişiye, istemediği bir şey asla yaptırılamaz. Kişi herhangi bir sorununu aşmak amacıyla hipnotizmayı talep ve kabul etmelidir ki hipnotize edilebilsin. Kişi destek verilmek amacıyla hipnotize edilmişken, her şeyi hatırlar, farkındadır. Fakat trans halindedir. Hipnotizmanın en ufak bir yan etkisi yoktur.

Gün içerisinde sık sık girdiğiniz transların nasıl bir his yarattığını anlamak için  şimdi aşağıdaki resmin orta noktasına bir dakika süreyle bakın. Bu sizi bir dakika süreyle transa sokacaktır.

 

 

Hipnotik sözcükler kullanarak kişilerin dikkatini kendinize çekebilir ve onların bilinçaltına mesajlar göndermeye başlarsınız. İnsan beyninin sırları son otuz yılda ortaya çıkmaya başlamıştır. Bu açıdan çok şanslı bir çağda yaşıyoruz. İnsan beyninin gizemini çözmek ve onu kontrol altına alabilmek bilim adamlarının ana hedeflerinden biri haline gelmiştir.

Şimdiki zamanı düzenleyen, başarılı veya başarız olmamıza neden olan bilinçaltımız düşüncelerimizle yönlendirilmektedir. Bilinçaltı şartlandırması için "tekrar" en önemli silahtır. "Tekrar" hipnotiktir. Bir şeyi ne kadar çok tekrar ederseniz veya ettirirseniz o kadar çabuk gerçekleşmesini garanti altına alırsınız.  Olumsuz düşüceler, sinirlilik hali ve kaygılar günlük hayatınıza şekil veren bilinçaltınızı hemen devre dışı bırakacaktır. Olumlu düşünce ise bilinçaltını tekrar devreye sokar.

Yorum Yap

Not - Bunları KullanabilirsinizHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>