Sosyal Medyayı Kullanarak Değerli Bilgilere Ulaşın

Her alanda olduğu gibi avukatlık mesleğinde kıyasıya bir rekabet ve iş alma mücadelesi bulunmaktadır. Çok az sayıda avukat bu çetin rekabetten sıyrılmanın yollarını bulabilmektedir. Özellikle küçük hukuk büroları ve serbest avukatlık yapan avukatlar hayatta kalabilmek için daha fazla bilgiye ulaşmak ve bu bilgileri strateji çizerken kullanmak zorundadır. Bilgi güçtür. Ne kadar çok bilgiye ulaşırsanız,  rekabetten sıyrılma ve hedeflediğiniz işleri alma olasılığınız artar.  

Alanında başarılı olan meslektaşlarınız hakkında değerli bilgilere ulaşmak için sosyal medyayı kullanmanızı öneririm. Sosyal medya hem avukatlar hem de hedef kitleniz hakkında önemli bilgiler sunar. Size rekabet avantajı sağlar. Örneğin: Halen ne işle uğraştıkları, çalışıp çalışmadıkları, çevreleriyle kurdukları iletişim, son projeleri veya iletişim bilgileri gibi.

İşte size sosyal medyadan faydalanarak bilgi toplamanın birkaç güzel yöntemi:

Hedeflediğiniz İsimlerin Sosyal Medyadaki Ayak İzlerini Takip Edin

Başarılı bulduğunuz tüm avukatların internet sitelerini ziyaret edin. Facebook veya LinkedIn sayfalarına yönlendirme ikonları varsa takip edin. Eğer kendi internet sitelerine link koymamışlarsa, sosyal medya sitelerinden de araştırma yapabilirsiniz.

LinkedIn’i Rekabet Avantajı Olarak Kullanın 

Başarılı Hukuk Bürolarının LinkedIn’de kurumsal sayfaları varsa, onların takipçilerini veya üye oldukları grupları görebilirsiniz. İşte size potansiyel bir iletişim listesi! Aynı zamanda, kurum çalışanlarının yaptığı faaliyetlerden ve takipçilerinden de bilgi çıkarmanız mümkündür. Bu şekilde, nasıl çalıştıkları ve hangi stratejileri uyguladıkları hakkında önemli bilgilere ulaşırsınız.

Facebook Kullanın

Başarılı Avukatların facebook sayfalarını bir fanatik gibi takip etmelisiniz. Onları ve stratejilerini anlamanın en kolay yolu budur. Facebook sayfalarındaki takipçilerin yapılanlara verdiği tepkileri izlemek de çok size önemli fikirler verir.

 “Balığa çıkan balıkçılar her zaman yakın dururlar ve birbirlerini gözlerler. Kimin teknesinde balık avlanmaya başlanırsa, diğer tekneler de o bölgede veya yakınlarında balık tutmaya başlarlar. Eğer balık tutulabiliyorsa, herkesin  akşam evine balık götürebileceğini bilirler.”

İş geliştirme yaparken size garantili şekilde zaman ve para kazandıracak yöntemler ve daha fazlası için e-kitabım satışa sunulmuştur.

Sipariş için tıklayınhttps://www.tarkankarabel.com/2020/05/tum-yonleriyle-avukatlikta-is-gelistirme-teknikleri/

Yorum Yap

Not - Bunları KullanabilirsinizHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>