Sonuç Aldıran Yöntemler

Yeni Müvekkil kazanmak ve daha fazla iş almak için aşağıdaki yöntemleri kullanmanızı tavsiye ederim.

Ne yaptığınızı insanlara anlatın. Sorunlara çözüm bulan, sizi diğer avukatlardan ayıran farklılıklarınızı ortaya koyun. İnsanlar, sizinle çalışmaları durumunda, ne gibi faydalara sahip olacaklarını anlasınlar. Sunduğunuzun hizmetlerin özelliklerini anlatırken her özellikten sonra, “Bunun size faydası şu olacaktır…” şeklinde faydaları belirtin.

Referans istemekten çekinmeyin. Avukatlık mesleğinde yeni işlerin %65’inin referans yoluyla geldiğini unutmayın. Referans istemek bu meslekte uygulayabileceğiniz en etkili pazarlama tekniğidir. İsterken utanıp, sıkılıyor musunuz? Sakın böyle davranmayın. Hemen bu kötü alışkanlığı bırakın. Müvekkillerinize sadece şunu söyleyin: “Sizin kadar değerli başka müvekkillerle her zaman çalışmak isterim. Bana önerebileceğiniz isimler varsa çok memnun olurum.”  

Küçük gruplara konuşma yapın. Konferanslarda veya kalabalık toplantılarda konuşma fırsatları aramak yerine daha küçük grupların olduğu toplantılarda konuşmaya bakın. Bu grupların sizin hizmetlerinizle alakalı olmasına dikkat edin. Daha az insan size daha fazla dikkat kesilecektir.

Başarı hikâyelerinizi anlatın. İnsanlar hikâye dinlemekten hoşlanırlar. Daha da önemlisi, bir avukatın becerilerini ortaya koyarak sorunları çözdüğü olayları öğrenmekten etkilenirler. Böylesi güçlü hikâyeler insanları size hayran bırakır.

İş geliştirme yaparken size garantili şekilde zaman ve para kazandıracak yöntemler ve daha fazlası için e-kitabım satışa sunulmuştur.

Sipariş için tıklayın: https://www.tarkankarabel.com/2020/05/tum-yonleriyle-avukatlikta-is-gelistirme-teknikleri/

Yorum Yap

Not - Bunları KullanabilirsinizHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>