Her Defasında Muhteşem Bir İlk İzlenim

İşini almak istediğiniz yeni bir insanla ilk tanışmanız her şeyin belirleyicisidir. “İlk izlenim son izlenimdir” sözünü her zaman akılda tutmak gerekir.

İnsanların yüzde doksanı ilk karşılaşmada birkaç dakika içinde karşılarındaki hakkında bir karara varmakta. İnsanlar görselliğin baskın olduğu yaratıklar. Bu yüzden de gördüklerimizden hemen etkileniyoruz.

İlk karşılaşmada karşınızdaki kişinin elini sağlam bir şekilde kavramak ve tokalaşmak, bu kişinin sizin hakkınızda vücut lisanı yoluyla elde edeceği ilk izlenim olacaktır. Parmakları acıtmayan sağlam bir el sıkış kendinize olan güveni karşı tarafa iletecektir. Tokalaşmalarda zayıf el sıkmak veya eli tam kavrayamamak özgüven eksikliği ve karşıdaki insanı önemsememe olarak yorumlanmaktadır.

Bıraktığınız kişisel izlenimin ana belirleyicileri ırk, yaş, cinsiyet, boy, kilo, ten rengi, vücut dili ve giyimdir. İyi giyinmenin insanları etkileme ve işinizin uzmanı olduğunuz yönünde karşı tarafa mesaj verme anlamında etkisi büyüktür. İyi giyimli insanlara becerikli, uzman, profesyonel gibi sıfatları hemen yapıştırırız. Bir Avukat olarak ilk görüşmede olumlu bir izlenim vermek için giyiminize dikkat etmeniz çok önemlidir.

İş geliştirme yaparken size garantili şekilde zaman ve para kazandıracak yöntemler ve daha fazlası için e-kitabım satışa sunulmuştur.

Sipariş için tıklayınhttps://www.tarkankarabel.com/2020/05/tum-yonleriyle-avukatlikta-is-gelistirme-teknikleri/

Yorum Yap

Not - Bunları KullanabilirsinizHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>