Dış Dünya Sizi Nasıl Algılar?

Konusunda uzman, adanmış ve destek vermeye hazır bir durumda olduğunuzu insanların görmesi önemlidir. Karar alıcılar güçlü kişisel markalarla çalışmak ister. Çünkü bu kişiler tüm taleplere hızlı dönüş yapar, dürüst ve güvenilirdirler, tedbirli, politik ve aileye bağlıdırlar.

 

Müvekkillerinizi telefonla aradığınızda bu iş için onlara zaman ayırırsınız.  Zamanınızın değerli olduğunu bilirler ve kendilerine vakit ayırıyor olmanızdan dolayı memnun olurlar. Onlara ne kadar fazla vakit ayırabilirseniz size yeni işler için daha fazla dönüş yapacaklar ve sizi başkalarıyla tanıştıracaklardır.

İşsizlikten sinek avlıyor da olsanız, boş vaktiniz çok olsa da hiç vaktiniz yokmuş ve büyük koşuşturma içerisinde çalışıyormuş havasını koruyun. Bu, kişisel markanızın algılanmasında olumlu etki yapar. Çünkü insanlar başkaları tarafından talep gören avukatlarla çalışmak isterler. Kimse, önemli bir davanın takibinde ilk müvekkiliniz olmak istemez. Herkes sizinle çalışıyorsa, hepsi de yanılıyor olamaz. Kendinizi nasıl konumlandırırsanız, çevrenizdeki insanların sizi algılaması da o yönde olacaktır.

Yeni müvekkille çalışabilmenin bir numaralı kuralı mevcut olanların sizinle çalışmaktan memnun kalmalarını sağlamaktır. Bunun için onlarla omuz omuza bir ilişki geliştirmeniz önemlidir.

Yorum Yap

Not - Bunları KullanabilirsinizHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>