Büyük İşler Almak İstiyorum. Ne Yapmalıyım?

Serbest çalışan birçok avukatın gönlünde yatan aslan biran önce büyük işler almaktır. Büyük işler alarak büyük kazançlar elde etmektir. Lakin bunu gerçekleştirmek için gereken bedeli birçoğu ödemeye hazır değildir. Danışmanlığını yaptığım avukatların bir kısmında bu durumu başlarda gözlemlemekteyim. En büyük sorun buradadır. Marketing strateji ve planlı çalışma sözcüklerini sadece sözlükte görenlerin altın şehir El Dorado’ya varmaları çok uzun süre mümkün olmayacaktır.

Strateji belirlemeden yola çıkanlar, ucuzuna kaçıp kötü web siteleriyle kendini ifade etmeye çalışanlar, hedeflediği kitleye uzak bir noktada büro açanlar, marketing tekniklerini küçümseyenler, bilinirlik ve saygınlık yaratma yolunda en değerli sermayeleri olan zamanı kaybetmekteler. Günümüzde hala tabeladan müvekkil geleceğini düşünenler bulunmaktadır. Bu kişiler rakiplerine karşı yarışta kesinlikle gerilerde kalmaktadır.

Bir avukat olarak daha hızlı sonuç almak için Marketing Tekniklerini iyi anlamak ve bunu iş hayatına uygulamak gerekir. Danışmanlık alarak bu becerileri edinenler, çarkları daha hızlı döndürürler. Legal Marketing çalışmasıyla kendilerine ayna tutulmasını sağlar ve gelişime açık yönlerini hızla geliştirirler.

Sihirli değnek yoktur. Onun yerine bilinçli ve planlı çalışma vardır.

Yorum Yap

Not - Bunları KullanabilirsinizHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>