Avukatlıkta Değer Yaratmanın Beş Yolu

Bir Avukat olarak müvekkillerinize değer sunmak ve vazgeçilmez olmak için aşağıdaki beş yöntemi uygulamanızı öneririm.

Ölçün. Müvekkillerinize ne gibi değerler sunduğunuzu hesap edin. Bu ölçümün sonucunda ya hizmetinizin karşılığında yeterli ücret almadığınızın farkına varırsınız ya da müvekkilinize yeterli bir değer sunmadığınızın.

Liderlik Edin. Ön cephede olun ve müvekkillerinize işlerinde ve özel hayatlarında yardımlarda bulunun. Makale yazmak, sunumlar gerçekleştirmek, sosyal medyada gruplar kurmak ve aktif bir şekilde yer almak liderlik becerilerinizi göstermenin en güzel yoludur.

Öğretin. En iyi satış şekli eğitim temelli satıştır. Müvekkillerinize işlerini daha iyi nasıl yürüteceklerini gösterin. Risklerini en iyi şekilde yönetmelerine yardımcı olun. Bunun için küçük seminerler ve toplantılar düzenleyin.

İlham Verin. Faturalarınız, yazılı malzemeniz ve internet sitenizde uyguladığınız özel tasarımla müvekkillerinize ilham verin. Sahip olduğunuz özel bir tasarım onların sizin hakkınızdaki kalite algılarını yüksek tutacaktır.

Dinleyin. Müvekkillerinizi tam bir konsantrasyonla dinleyin. Değer yaratmanın en güzel yolu budur. Bilmemize rağmen, karşımızdaki kişiyi dinlerken tam bir odaklanma sağlamakta bir türlü başarılı olamıyoruz. Ya telefonumuz çalıyor veya akıllı telefonumuza gelen mesajı okumaya başlıyoruz. Aynı anda birden çok iş yapma tuzağına asla düşmeyin. Müvekkillerinizin gözünün içine bakmaya ve anlat bana demeye devam edin. Bu, işinize müthiş değer katacaktır. Müvekkiller size bayılacaktır.

İyi bir hukuk danışmanı olmanın yanında yukarıda anlatılanları ne kadar iyi tatbik ettiğinizi gözden geçirin. Uzun vadede, rakipsiz konuma geleceksiniz.

Yorum Yap

Not - Bunları KullanabilirsinizHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>