Law Marketing ile bir yılı daha geride bırakırken

 

Değerli Avukatlar,

2012 Yılını geride bırakmaya sayılı günler varken, geriye dönüp baktığımda geldiğimiz noktadan dolayı büyük heyecan duyuyorum. Bundan 2 yıl kadar önce genç avukatların ufak ofislerinde bir masa etrafında başlattığımız “Law Marketing” gelişim seansları büyük bir hızla yayıldı ve bugün onlarca avukatın kişisel ve mesleki becerilerini üst noktalara taşır hale geldi.

Yola çıkarken, bu değerli avukatlar konfor alanlarından çıkmaya razı oldular ve mesai saatlerinin dışında geç saatlere kadar benimle birlikte ders çalıştılar. Arzu ettikleri sonuçları almaya başladıklarında ise kendilerine ne kadar doğru bir yatırım yaptıklarını anladılar. İş hanlarındaki küçük ofislerde bir avuç müvekkille çalışırken, plazalardaki rahat ofislerde kurumsal müşterilere hizmet vermeye başlamaları benim de gurur kaynağım oldu.

Yeni yılda da gelişim seanslarımız aynı hızla devam edecek ve avukatların fark yaratması için çalışacağız.  Hepinizin yaklaşan yeni yılını kutlar, mutlu, sağlıklı ve bol müvekkilli günler dilerim.

Yorum Yap

Not - Bunları KullanabilirsinizHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>