Hemen Şimdi Yeni İş Almak İçin Ne Yapmalısınız?

Serbest çalışan avukatlar bilirler. İş geliştirme, günlük çalışma programının bir parçası olmak zorundadır. Eldeki işler bitirildiğinde yeni işler nereden gelecek diye endişe duyulan anlar olur. Size de böyle hisler geliyorsa sakın panik yapmayın. İşte size en hızlı şekilde yeni iş kazandıracak yöntem:

Hemen ofisten çıkın ve müvekkillerinizi ziyaret edin!

  • Bugüne kadar hizmet verdiğiniz eski yeni tüm müvekkillerin bir listesini çıkarın, onları telefonla arayın. Geçerken uğramak ve bir çaylarını içmek istediğinizi, kendilerine yakın bir bölgede işinizin olduğunu söyleyin. Mutlaka buyur edeceklerdir.
  • Ziyaretiniz sırasında, havadan sudan bahsedin, aileleri ve çocuklarının okul durumunu sorun. Daha sonra müvekkilin işlerini ve bulunduğu sektörün durumunu sorular sorarak anlamaya çalışın. Bu bilgiler size onlarla iş yapma fırsatlarını oluşturacaktır.
  • Size ihtiyaçlarından ve sıkıntılarında bahsetmeleri ileride iş yapmanızı mümkün kılacaktır. Ziyaretiniz sırasında, müvekkilinizi ilgilendirebilecek bir makaleyi veya önleyici hukuk önerilerinizi içeren bir listeyi masalarına bırakın. Bu yaklaşım müvekkillerin çok hoşuna gider ve kendilerine özel bir hizmetiniz olduğunu düşünürler.
  • Bu arada, bir haftada on müvekkil ziyaret edip, hiş iş almadan dönme ihtimalinizin sıfır olduğunu biliyor musunuz? Bunun yerine ofiste oturup, müvekkillerin gelmesini beklerseniz bilin ki gelmeyecekler.

İş geliştirme yaparken size garantili şekilde zaman ve para kazandıracak yöntemler ve daha fazlası için e-kitabım satışa sunulmuştur.

Sipariş için tıklayın: https://www.tarkankarabel.com/2020/05/tum-yonleriyle-avukatlikta-is-gelistirme-teknikleri/

Yorum Yap

Not - Bunları KullanabilirsinizHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>