Yenilikçi Bir Hukuk Platformu: Legala Avukatlar Rehberi

Legala Hakkında

Legala Avukatlar Rehberi ülkemizde kurulmuştur. Amacı, avukatlar ve hukuki konular hakkında insanların daha detaylı bilgi sahibi olmaları ve hukuki sorunlarının çözümünde avukatlarla çalışmalarıdır. Legala, hukuki sorunlarını çözmek isteyen, bu amaçla avukatlar ve hukuki konular hakkında bilgi edinmek isteyen kullanıcılara yardımcı olmayı amaçlar.

Neden Legala?

Daha fazla bilgi sahibi olduğunuzda, özel hayatınız ve iş hayatınızla ilgili daha doğru kararlar vereceğinize inanıyoruz. Legala olarak, avukatlar ve hukuki konularda sizlerle faydalı bilgiler paylaşarak, en doğru seçimleri yapmanızı arzu ederiz.

Önemli Bilgilendirme

Legala, avukatlara iş temini amacıyla aracılık etme veya sair aracılık hizmetlerinde bulunmaz. Avukatlık Kanunu Madde 48’de “komisyonculuk” yasaklanmıştır. Zira madde kapsamında avukata “iş getirmek” kavramından bahsedilmiştir. Legala.com.tr sitesi avukatlara ücret ve çıkar karşılığı iş getirmemektedir.

Legala, avukatlara aracılık hizmeti vermekten kesinlikle imtina eder. Bu gibi gelecek teklifleri ve talepleri kesinlikle dikkate almaz.

Kullanıcının Legala hizmetlerini kullanması, sorularına cevap veren avukatla vekil-müvekkil ilişkisini hiçbir şekilde doğurmaz.

Gelen sorulara cevap veren avukatlar, genel hükümler çerçevesinde kullanıcıya yol göstermek amacıyla yanıt vereceklerdir. Ayrıntılı ve geniş bilgi edinmek için kullanıcının bir avukata ücret mukabili danışması veya bir avukat tevkil etmesi gerekmektedir.

Legala internet sitesinde paylaşılan bilgilerden ve içeriklerden eser sahibi sorumlu olup, Legala söz konusu bilgilerden ve içeriklerden sorumluluk kabul etmez.

Legala, kullanıcıların sorularına avukatlarca verilen cevapların geçerliği, doğruluğu ve sorulan soruya uygunluğu hakkında garanti vermez.

Legala Avukatlar Rehberine üyelik ve bu platformda bilgi paylaşımı ücretsizdir.

Yoruma Kapalı.