Müvekkil Memnuniyetini Nasıl Arttırırsınız?

Mevcut veya potansiyel müvekkille ilk temasınızı eşsiz kılmak için neler yapabilirsiniz. Biliyorum birçoğunuz başarılı olduğunuzu düşünüyorsunuz ama çok daha iyi olabileceğinizi hiç düşündünüz mü?

Birkaç küçük ayrıntıyla harikalar yaratabileceğinizi biliyor musunuz?

Örneğin:

  • Büronuzu telefonla arayan müvekkillere veya müvekkil adaylarına standart bir şekilde telefonu açarak cevap vermeyin. “Merhaba ABC Hukuk bürosu lütfen bekleyin” demeyin.
  • Sizin arayan kişinin ismini öncelikle sorun ve ona ismiyle hitap ederek saygısını kazanın. İnsanları para kaynaklarınız olarak görmeyin.
  • Bir şey yapacağınızı söylediğinizde mutlaka yapın. Bazı avukatlar söz vermelerine rağmen o önemli e-postayı vaktinde veya hiç göndermezler. Bu durum size olan güveni erozyona uğratır. Müvekkilinize yapabileceğinizi söylediğiniz her şeyi yapın ve bunu vaktinde yapın.
  • Müvekkillerinizi ayda bir arayın. Dosyalarında bir gelişme olsun olmasın arayın. Bu şekilde, onları düşündüğünüzü, onları unutmadığınızı ve işlerini en iyi şekilde takip ettiğinizi onlara hissettirin.

Hukuk Bürolarına düzenlediğimiz eğitimlerde avukatlara müvekkil memnuniyetini en ince ayrıntısına kadar nasıl yönetmeleri gerektiğini gösteriyoruz. Bunun üzerinde biraz fazla zaman harcıyoruz. Çünkü iyi icra edildiğinde size deli gibi yeni işler getiriyor. 

İş geliştirme yaparken size garantili şekilde zaman ve para kazandıracak yöntemler ve daha fazlası için e-kitabım satışa sunulmuştur.

Sipariş için tıklayın: https://www.tarkankarabel.com/2020/05/tum-yonleriyle-avukatlikta-is-gelistirme-teknikleri/

Yorum Yap

Not - Bunları KullanabilirsinizHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>