Yılbaşı Tebrik Kartlarınızı Göndermeye Başladınız mı?

Bloğumdan yılbaşı tebrik kartlarının nasıl olması gerektiği konusunda birçok defa açıklamalarda bulundum. Yeni yıl tebrik kartları müşterilerinizle sıcak iletişiminizi korumak için kullanacağınız en etkili enstrümanlardan biridir. İnternetin hayatımıza girmesiyle, yılbaşı tebrik kartları göndermek yerine, e-kartlar kullanarak işi toptan ve hızlıca halletmek istiyoruz. Bu da gönderdiğimiz e-tebrik kartlarını sıradanlaştırıyor ve değersizleştiriyor. Lütfen, sakın bu hataya düşmeyin.

Yanardönerli ve sesli hiçbir e-kart el yazınızla hazırladığınız ve imzaladığınız şık bir yılbaşı tebrik kartının yerini tutamaz. On gün önceden gönderilmeye başlanan tebrik kartları, müşterilerin çalışma masalarının üzerinde bir hafta boyunca durarak ayaklı bir tanıtım aracı şeklinde size ve markanıza hizmet eder.  

Gerçekleştirdiğimiz eğitimler sırasında bazı anketler yapıyorum. Bunlardan biri de avukatların yılbaşı tebrik kartlarını kullanma sıklığı üzerinedir. Elde ettiğim sonuçlara göre bir genelleme yaparsam, avukatların %65’inin imzalı ve el yazılı tebrik kartlarını müşterilerine gönderdiklerini ve internet üzerinden e-kart atmadıklarını söyleyebilirim. Sonuç olarak, tercihlerini bu yönde kullanan avukatları tebrik ederim. %35’lik diğer grubun ise iyi bir iş geliştirme faaliyeti yapmadığını açıkça söyleyebilirim. 

İmzalı tebrik kartları sizin gerçekleştirdiğiniz en güzel insani dokunuştur ve karşı tarafta hemen olumlu puan almanızı sağlar. Haydi acele edin! Yıl bitmeden tebrik kartlarınızı mevcut ve potansiyel müşterilerinize gönderin.

Yorum Yap

Not - Bunları KullanabilirsinizHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>