Dijital dünya mı,gerçek dünya mı?

Bir avukat olarak görünürlüğünüz ne kadar artarsa yeni iş fırsatları yakalama olasılığınız o kadar çok olmaktadır. Günümüzde dijital ortamda daha fazla görünmek en önemli başarı kriterlerinden biri haline gelmiştir. Yazdığınız makaleler, yayınladığınız ilgi çekici yazılar ve bilgilendirici özellikte içerikler insanlar tarafından izlenmenizi sağlar.

Artık sosyal medya’yı en iyi şekilde kullanan avukatlar rekabette birkaç adım öne geçmektedir. Fakat, siz siz olun, sakın kendinizi sadece dijital dünyada gösterme hatasına düşmeyin. Dijital dünya saygın bir görüntü oluşturmak için idealdir. Ama hiçbir şey bir telefon açmanın yerini tutamaz. Telefonla hedeflediğiniz insanlara ulaşmanız, bir öğle yemeğine veya kahve içmeye davet etmeniz, onlarla iş olanakları hakkında sohbet etmeniz size arzu ettiğiniz sonuçları getirecek yegâne yöntemdir. En iyi avukatlar dijital dünyada varlık göstererek, gerçek dünyada bir görüşmeden diğerine koşanlardır.   

Yorum Yap

Not - Bunları KullanabilirsinizHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>